top of page
STOottroepen_beeldmerk.png

STOOTTROEPEN TECHNIEK
 

STOottroepen gaat voor de praktische aanpak. Niet lullen maar poetsen.

Onder de noemer VELDWERK organiseren we daarom een aantal evenementen waar jij als enthousiaste, meedenkende techniekdocent of instructeur gevoed wordt, geïnspireerd raakt en niet te vergeten zelf inspireert.

 

We trekken er samen op uit en nemen je mee in de innovatieve wereld van techniek, waar je in gesprek gaat met collega’s en met vakidioten uit het bedrijfsleven. Je wordt uit eerste hand bijgepraat over de laatste stand van zaken en innovaties uit het bedrijfsleven. Jij deelt je ervaringen en verteld wat voor kick het geeft jongeren te enthousiasmeren voor techniek.

 

Op dit moment werken we samen met innovatieve techniekbedrijven uit de regio Noordwest Veluwe, Zwolle en Kampen.

 

Interessant?

Sluit je dan nu aan bij STOottroepen Techniek en stuw mee in de voorhoede!

HET professionaliseringsprogramma voor docenten en instructeurs
 

HANDS-ON DELEN VAN ONZE DATABASE AAN KENNIS EN CONTACTEN
 

vraag & aanbod
 

STOottroepen is dè verbinder tussen bedrijven en het onderwijs. Onze database met deelnemers groeit en die kennis en informatie willen we graag delen. Dus ben jij vanuit je bedrijf met een technisch project bezig en heb je daarbij hulp vanuit het onderwijs nodig? Of geef je les of leiding op een onderwijsinstelling en wil je bijvoorbeeld het betreffende project meten of uitvoeren in een daadwerkelijk bedrijf? Neem een kijkje op onze vraag & aanbod pagina. 

bottom of page