top of page
STOottroepen_beeldmerk.png

vraag & aanbod
 

HANDS-ON DELEN VAN ONZE DATABASE AAN KENNIS EN CONTACTEN
 

STOottroepen is dé verbinder tussen bedrijven en het onderwijs. Onze database met deelnemers groeit en die kennis en informatie willen we graag delen. Dus ben jij vanuit je bedrijf met een technisch project bezig en heb je daarbij hulp vanuit het onderwijs nodig? Of geef je les of leiding op een onderwijsinstelling en wil je bijvoorbeeld het betreffende project meten of uitvoeren in een daadwerkelijk bedrijf? Schroom dan niet hier een bericht achter te laten. Wij gaan op basis van je vraag of aanbod in onze database kijken hoe en met wie we je kunnen koppelen. 

robot-2791671_1920.jpg

robotica

De Zwolse Keuzegids

Wij zijn bezig om het keuzedeel robotica verder vorm te geven. Het mbo denkt en doet al mee. Wij zoeken nu een bedrijf dat wil aanhaken?

We koppelden de werkgroep aan het bedrijf ZVS techniek. ZVS techniek gaf gehoor, denkt mee, levert materialen en nodigt docenten uit voor techniekevenementen en bedrijfsbezoeken

Koppeling gemaakt vanuit STOottroepen:

Lees meer...
Artboard 5.png
aysegul-yahsi-9QRqI6RbHWU-unsplash.jpg

TINY HOUSE PROJECT

Werkgroep Landstede

Wie kan helpen met expertise voor het bouwen van een tiny house waarin de onderwerpen duurzaam en circulair terugkomen?

RTC Bouw en OVG Genemuiden, denken mee, leveren hybride docenten en nodigen leerlingen op locatie uit om inspiratie op te doen en op deelonderwerpen te oefenen.

Koppeling gemaakt vanuit STOottroepen:

Lees meer...
Artboard 5.png
technology-4256272_1920_edited.jpg

PEDAGOGISCH DIDACTISCH

Bedrijfsleven

Wij verzorgen intern in ons bedrijf allerlei, vaak zelf ontwikkelde opleidingen. Deze zitten op inhoud goed in elkaar, maar pedagogisch didactisch schort er nogal wat aan. Wie vanuit het onderwijs kan ons helpen deze opleidingen vanuit pedagogisch, didactisch oogpunt te bekijken  en aan te passen?

Deze koppeling is nog niet gemaakt. Kun jij hierin bijdragen, neem contact met ons op.

Koppeling gemaakt vanuit STOottroepen:

Lees meer...
Artboard 4.png

DIEN JE VRAAG IN OF BIED JE HULP AAN
 

selecteer een optie
waarmee kunnen we helpen
VRAAG EN AANBOD FORM
bottom of page