top of page

Om een brug te slaan tussen wat het bedrijfsleven vraagt en wat het onderwijs verzorgt, trekken we er samen op uit om te werken aan de onderwerpen duurzaamheid, circulariteit en energietransitie. Wij zijn trots op ons vak, lopen vooruit, zetten de massa op innovatieve wijze in beweging met een hands-on mentaliteit. Doe mee!


 

veldwerk
 

MAAK KENNIS MET MEESTERSCHAP
 

IJzer smeden als het heet is.

We kijken terug op 2 heerlijke Veldwerkdagen waar we het jaarthema ‘EXPEDITIE MEESTERSCHAP’ lanceerden en toelichtten.
We startten de expeditie bij Stap 1; - kijken naar MEESTERSCHAP bij anderen.

Jullie mochten zèlf Meesterschap ervaren met al jullie zintuigen. Zo bezochten jullie Meestersmid Sven, leerden jullie alles rondom het maken van Sigaren en brouwen (en proeven) van Bier, maakten jullie kennis met alle verschillende smaken en geuren rondom het branden en zetten van Koffie.

Wij vroegen jullie; Waar zie jij Meesterschap en wat betekent de term Meesterschap eigenlijk voor jullie? Jullie antwoorden: Bevlogenheid, Passie, Enthousiasme; Kennis/Kunde ipv Diploma’s, Vaardigheid, Creativiteit; Zintuigelijke Beleving, Oog voor Detail, Glimmen van Trots.

Bekijk in onderstaande reportage eens wat ‘je verhaal overbrengen met trots’ doet met de ontvanger. En stel je eens voor wat er gebeurt als jij jouw vak op dezelfde manier overbrengt bij leerlingen!

bottom of page