top of page
expeditie meesterschap

MEESTERSCHAP
 

Dit seizoen staat in het teken van MEESTERSCHAP. Jullie werk in de spotlights. Aandacht voor jullie skills. Focus op creatie. MEESTERSCHAP gaat over trots, creëren, over rijkdom, over noodzaak. MEESTERSCHAP gaat over jezelf serieus nemen en jezelf de aandacht (en de complimenten) geven die je verdient.

We gaan samen op Expeditie!

 

 

 

Stap 1; Kijken bij anderen

Waar zie jij Meesterschap bij de ander, en wat maakt dat zij Meesterschap beoefenen. Tijdens de eerste Veldwerk dagen gaan op bezoek bij een aantal Meesters in Meesterschap. Meestersmid Sven de Lang, de bierbrouwers van Brouwerij Broederscha(a)p, koffiebranders bij de Eenhoorn en sigarenmakers van de Olifant. We steken onze handen uit de mouwen om zelf te ontdekken waar Meesterschap zit. Met deze ervaringen op zak brainen we over de definitie van Meesterschap.

109-DSC_5687.jpg

gezocht

Meesters in Meesterschap

We zijn op zoek naar Meesters in Meesterschap! Ken jij iemand die zijn of haar vak meester is? Nomineer hem of haar via onderstaand formulier!

Stap 2; Kijk naar jezelf

Het is makkelijker om naar de ander te kijken en zijn of haar skills te benoemen en te waarderen. Jullie zijn heel helder; Wij vroegen jullie; Waar zie jij Meesterschap en wat betekent de term Meesterschap eigenlijk voor jullie? Jullie antwoorden: Bevlogenheid, Passie, Enthousiasme; Kennis/Kunde ipv Diploma’s, Vaardigheid, Creativiteit; Zintuigelijke Beleving, Oog voor Detail, Glimmen van Trots.

Kijk nu eens naar jezelf. Ben jij trots op je vak? Spreek jij met bevlogenheid en passie over dat wat jij kan? Ben jij in staat je verhaal op dezelfde manier over te brengen als de 'Meesters in Meesterschap' die we spraken tijdens de Masterclasses?

Als jij jou verhaal overbrengt vol trots, passie en bevlogenheid, werkt dit enorm aanstekelijk bij de ontvanger. Als je van jezelf vindt dat dat wat jij doet maar normaal en vanzelfsprekend is, hoe kun je dan van de ontvanger verwachten dat ze gaan staan juichen...

16-DSC_4668.jpg

handig

ANTWOORDEN BEGINNEN MET VRAGEN

We hebben speciaal voor deze stap de waaier 'Expeditie Meesterschap' ontwikkeld. 5 vragenkaarten die je op tafel legt tijdens een vergadering, bij de koffie automaat, in gesprekken bij het fietsenhok.

 

  • Wat is voor jou Meesterschap?

  • Waar zit Meesterschap binnen jou organisatie?

  • Wat heb je nodig om trots te zijn op jouw eigen Meesterschap?

  • Wat heb jij nodig om Meesterschap binnen jou organisatie zichtbaar te maken?

Hebben? Klik hier

Stap 3; Kijken bij elkaar

We sluiten de expeditie af met een Expositie. De plek waar alles samenkomt, ten toon wordt gesteld, een podium krijgt. Jouw werk, andermans werk, jouw skills, andermans skills. Expositie Meesterschap. Zet de datum vast in je agenda; 22 Mei 2024

VERSLAG STAP 1
 

Lees en bekijk hier alles over Stap 1; tijdens de Veldwerk dagen afgelopen 2 & 3 november.

bd_optie1.png

Wie is volgens jou het vak meester?

wie inspireert jou?

wat maakt dat deze persoon DE nominatie verdient?

mijn nominatie gaat naar:

bottom of page