top of page
VELDWERK 1 MRT
VELDWERK 1 MRT

vr 01 mrt

|

Zwolle

VELDWERK 1 MRT

We gaan verder op Expeditie Meesterschap waarbij het deze middag gaat over jouw Meesterschap. We gaan het over jou hebben. Over hoe jij onderwijs maakt en / of kunt maken wat voor leerlingen werkt. We brengen de expertise van het onderwijs en van het bedrijfsleven bij elkaar.

Tijd en locatie

01 mrt 2024, 13:50 – 17:30

Zwolle, Steinfurtstraat 1, 8028 PP Zwolle, Nederland

Over het evenement

Weet je nog? Tijdens de vorige editie van Veldwerk spraken we over Meesterschap. We namen een kijkje in de keuken bij andere Meesters en ervaarden de passie en gedrevenheid van deze Meesters. We praatten met elkaar over wáár Meesterschap zit, wat Meesterschap betekent en hoe je Meesterschap herkent bij de ander. 

We stelden jullie ook de vraag; waar zie jij Meesterschap binnen jouw eigen organisatie? Met die vraag stuurden we jullie verder op expeditie. Met jullie Meesterschapwaaier onder de arm zijn jullie als het goed is op onderzoek uitgegaan. 

We stelden jullie nog een vraag, incl. de belofte daarop terug te komen;  Waar zit jouw eigen Meesterschap?

Het is tijd voor een antwoord! Tijdens de volgende Veldwerkdag op Vrijdag 1 maart gaat het namelijk over jou. Over jou als professional, over jou als vakspecialist, over jou als instructeur, over jou als docent.

STOottroepen begon inmiddels 5 jaar geleden met als missie om samen onderwijs en bedrijfsleven beter op elkaar aan te laten sluiten met als ultieme doel, samen onderwijs vorm te geven. Tijdens de komende Veldwerkdag (let op, het is er 1 dit keer, niet 2 zoals je van ons gewend bent) zijn we te gast bij koninklijke drukkerij Zalsman in Zwolle. Een prachtig bedrijf wat al meer dan 100 jaar bestaat in een van de meest competatieve branches. Een prachtig voorbeeld van Meesterschap. 

We krijgen een exclusieve rondleiding door de drukkerij. Her en der staan specialisten tot onze beschikking die alles kunnen vertellen over de verschillende printers, persen en alles wat komt kijken bij de productie van kilometers drukwerk. We kunnen alvast verklappen; dat is erg indrukwekkend!

Maar zoals gezegd gaan we het ook over jou hebben. Over hoe jij onderwijs maakt en / of kunt maken wat voor leerlingen werkt. We brengen de expertise van het onderwijs en van het bedrijfsleven bij elkaar.

Martha Hoebens en Anouk Timmers van Bedrijf in de Klas zullen deze sessie begeleiden. Zij zijn specialist in het maken van attractief en actueel onderwijs waar bedrijven en onderwijsinstellingen hun kwaliteiten kunnen bundelen. Over Meesterschap gesproken ;).

Je leert niet alleen hoe je het aan moet pakken, maar je hebt meteen ook concrete content die je nadien direct kunt gebruiken. Of dat nu is in het klaslokaal, of als instructeur/gastdocent binnen het bedrijf. 

Voor deze Veldwerkdag zijn maar 40 plekken beschikbaar én is het van belang dat we een verdeling van 50/50 onderwijs en bedrijfsleven hebben. Daarom is je aanmelding niet direct definitief en krijg je persoonlijk bericht over je definitieve deelname. 

Zien we je daar?

/// inloop vanaf 13.45u

/// start programma om 14.00u

/// einde programma om 17.30u

Deel dit evenement

bottom of page