top of page
VELDWERK
VELDWERK

do 09 mrt

|

Hanzestrohm

VELDWERK

Hoe zorg je voor een klik met de huidige jongere? Wie is nou eigenlijk die jongere? Wat vinden ze interessant? Wat betekent de corona-periode voor deze leerlingen én hun opleiders? Wil je jouw communicatie met de post-covid generatie te versterken? Kom dan naar de Veldwerkdagen op 9 en 10 maart.

Tijd en locatie

09 mrt 2023, 14:30 – 17:00

Hanzestrohm, Popovstraat 1, 8013 RK Zwolle, Nederland

Over het evenement

Hoe zorg je voor een klik met de huidige jongere? Wie is nou eigenlijk die jongere? Hoe verhouden ze zich ten opzichte van andere generaties? Wat betekent de corona-periode voor deze jongeren én hun opleiders? En wat voor waarde voegen deze jongeren toe aan je bedrijf?

Wil je jouw communicatie met de post-covid generatie versterken? Kom dan ook naar de Veldwerkdagen ism. Windesheim op 9 en 10 maart bij Hanzestrohm in Zwolle.

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn maken wij STOottroepers graag verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. We willen nog eens extra benadrukken dat deze editie van Veldwerk niet alleen geschikt is voor mensen die werkzaam zijn binnen onderwijs, maar juist ook voor het bedrijfsleven!

De huidige jongere, die nu in de schoolbanken zit, of in een leertraject bij (jouw) bedrijf, klopt straks bij jullie bedrijven aan de deur. Dan is het handig en essentieel om te leren wie dat zijn, hoe je met ze omgaat en hoe je ze binnenhaalt. Twijfel daarom niet, sta open en meld je aan!

Thema van de dag: het opleiden van de post-covid jongere.

We gaan je verrassen met kennis over generatiedenken, de post-covid generatie en nieuwe technologieën. Na deze dag ga je naar huis met concrete handvatten om de jongere van nu te kunnen begrijpen èn motiveren.

Naast sprekers staan er een aantal workshops op het programma die je kunt volgen. Meld je aan en kies twee van de vier onderstaande workshops:

1. Workshop ChatGPT - Leer hoe je met behulp van ChatGTP een diploma kunt halen ;)

2. De Post-Covid Leerling - Workshop waarin je de post-covid leerling of student beter leert kennen.

3. Spoorboekje - Workshop over hoe je de post-covid jongere opleidt, voor een studie en binnen je organisatie. Hier introduceren we het spoorboekje; Welke routes leiden naar een bevoegdheid waarmee je de post-covid jongere op mag leiden en hoe is dit voor jou te bereiken?

4. Workshop Hybride Techniekopleider - Hybride professionals; Hoe werkt deze oplossing in de praktijk? Leer van een ervaringsdeskundige.

Na de inhoud is er gelegenheid om uitgebreid na te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

En daar hebben we een leuke verrassing voor je: De regel is dat alles waar het woord TE voor staat niet persé goed is, maar in deze is dat toch echt een uitzondering. De STOottroepen Tegoedbon. Die krijg je van ons kado. Als dank voor je interesse, inzet en deelname èn om de stap naar praktijk klein te maken. Spijkers met koppen dus.

De STOottroepen Tegoedbon vertegenwoordigt een waarde van een les die je altijd al hebt willen geven, een les die je altijd al hebt willen volgen, een meeloopdag bij een bedrijf waar je altijd al eens een kijkje hebt willen nemen, een stagedag bij een ervaringsdeskundige etc. Met de bon kun je daadwerkelijk eens voor een klas staan, kun je onderzoeken of hybride professional zijn bij je past, kun je een kijkje nemen in andermans keuken etc.

Je kunt je bon ter plekke inwisselen bij de aanwezige partijen, of hem inleveren zodat we achter de schermen op zoek kunnen gaan naar jouw perfecte match.

Deel dit evenement

bottom of page