top of page
STOOTTROEPEN FESTIVAL
STOOTTROEPEN FESTIVAL

wo 17 mei

|

Harderwold

STOOTTROEPEN FESTIVAL

De eerste, en nu al niet meer weg te denken, editie van het STOottroepen Festival! We hebben een spannende Line Up op het programma, met als overkoepeld thema; Samen Toekomst Vormen. Mis niks en bestel nu je kaarten

Tijd en locatie

17 mei 2023, 14:00 – 20:30

Harderwold, Pluvierenweg 5, 3898 LL Zeewolde, Nederland

Over het evenement

STOOTTROEPEN FESTIVAL

Over een dikke maand is het zo ver! Tijd voor het STOottroepen Jaarevent. Sinds de succesvolle Walibidag van vorig jaar hebben wij niet stilgezeten. We hebben naar jullie feedback geluisterd en hebben uitgebreid ge-brainstormt over hoe we de dag van vorig jaar kunnen toppen. Dat bleek nog niet zo eenvoudig ;-) Maar we denken jullie opnieuw te gaan verrassen met: Het STOottroepen Festival.

Meer beweging, meer diversiteit aan activiteiten, meer ruimte voor ontmoeting. Minder vast, minder opgesloten, minder zitten en luisteren. Meer doen! Ben jij diegene die meedenkt en -doet bij het vormgeven van de toekomst van onze regio vanuit het onderwijs of vanuit het (technische) bedrijfsleven? Bestel dan snel jouw kaart!

FESTIVAL LOCATIE 

De eerste editie van het STOottroepen Festival wordt gehouden op het terrein van Harderwold.

Deze van origine golfbaan is omgetoverd tot prachtige evenementen locatie in het groen incl. Brasserie, 9 holes golfbaan, en de zo genaamde Driving Range; vol met technische snufjes.

Harderwold is vooral een buiten en soms binnen locatie. Uiteraard zorgen wij voor voldoende festival tenten mocht de zomerzon ons in de steek laten.

Fris groen gras, waterpartijen, drankje in de hand, snackje op het bord, gewoon een vruchtbare vibe dus. Maar we verwachten ook iets van je terug. Lef, visie, ervaring en observaties.

HET AFFICHE 

We hebben een spannende Line Up op het programma, met als overkoepeld thema;

Samen Toekomst Vormen.

We hebben allemaal te maken met de uitdagingen (soms moeilijkheden) van het nu. We lopen vast in contact met jongeren, hebben moeite personeel te vinden of op te leiden. We zien allemaal dat hoe we nu werken en leren dat dat niet voldoende perspectief biedt richting toekomst. Hoe moet dat nu?

Goed nieuws! Je hebt meer invloed op de toekomst dan je zelf denkt. Jij kunt trends namelijk sturen. Jij kunt systemen herprogrammeren. Jij kunt ze opnieuw uitvinden. Samen onderzoeken we hoe de toekomst eruit kan zien. Kan zien. Omdat het niet vanzelf gaat. Niet door te wijzen naar anderen. Niet door je kop in het zand te steken. Niet door af te wachten...

De verbeterde toekomst kunnen we alleen bereiken door samen te werken. Samen durven. Samen eerlijk zijn. Samen de eerste stappen zetten. Samen zorgen dat elk individu zich maximaal kan ontwikkelen. Als jij als individu alvast begint, zetten we tijdens het festival samen de punten op de i.

KLINKT WEL MOEILIJK 

Ja, tis pittige materie. Daar kunnen we niet omheen. En daar willen we ook niet omheen. Want vanuit STOottroepen Techniek zijn wij ervan overtuigd dat er iets moet gebeuren. En dat we daar samen niet alleen aan mogen, maar ook moeten werken.

Maar, omdat na inspanning ook ontspanning nodig is, staat er nog veel meer op ons festivalprogramma;

Ad-Just & Co zullen ons door de dag heen voorzien van de nodige sketches en improvisaties. Over het terrein staan verschillende foodtrucks, kun je gaan golfen of juist niet, doe je een workshop toekomst tekenen en last but not least; we presenteren het langverwachte vervolg op Vastgeroest; Verframed - Live on Stage

We zien je graag daar!

Namens de verSTOorders,

Auke Oosten, Arie Trouwborst, Bram van der Velde, Erik Nijhof, Gerwin Peppelman, Jacques de Groot, Valery Geurtsen, Michèl van der Feen, Arjen Hendriks

STOottroepen Techniek

KAARTEN

  • STOOTTROEPEN FESTIVAL

    Dit ticket geeft je toegang tot de eerste editie van het STOottroepen Festival.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page