WALIBIDAG

STOottroepen_beeldmerk.png

Om een brug te slaan tussen wat het bedrijfsleven vraagt en wat het onderwijs verzorgt, trekken we er samen op uit om te werken aan de onderwerpen duurzaamheid, circulariteit en energietransitie. Wij zijn trots op ons vak, lopen vooruit, zetten de massa op innovatieve wijze in beweging met een hands-on mentaliteit. Doe mee!


 

veldwerk
 

Denk aan een paleis uit de 17e eeuw, denk aan een omvangrijke restauratie, renovatie en uitbreiding. Denk aan de volledige vernieuwing van de technische installaties, aan de bouw van gigantische klimaatinstallaties en daarbij nog even de uitbreiding ondergronds met ruim 4.500 m2. Denk dus groot, groter en groots en je begint een beeld te krijgen van de renovatie van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Een evenzo uitdagend als omvangrijk project waar oud & nieuw elkaar ontmoeten en wat helemaal draait om techniek.

En heb je een beeld? Of zeg je, ik zou het wel eens met mijn eigen ogen willen zien? Nou dat kan! Heijmans heeft ons uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de renovatie van Paleis Het Loo. Maar ze vragen ook iets terug. Heijmans wil namelijk graag investeren in het enthousiasmeren en opleiden van jonge mensen en willen graag van jou horen hoe we dat het beste samen kunnen doen en hoe we daar morgen mee kunnen starten.

Ben jij erbij en neem je jouw beste ideeën mee voor een mooie samenwerking? Schrijf je dan snel in, want er zijn per dag slechts 20 plekken beschikbaar.

HOE GROOT KUN JIJ DENKEN?
 

Schermafbeelding 2022-10-19 om 15.57.31.png
phl.png

paleis het loo

De renovatie is bijna klaar!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het Paleisbezoek op 10 of 11 November. Omdat we maar ruimte hebben voor 20 deelnemers zijn we genoodzaakt een tussenstap in te bouwen tussen aanmelden en deelnemen. Aanmelden betekent in dit geval dus niet dat je automatisch ook deelnemer bent. Je krijgt bericht in je mailbox als je tot de gelukkigen behoort.

aanmelden paleisbezoek
 

Ja, ik WIL MEE NAAR HET LOO!

AANMELDING OPENT BINNENKORT
WE ZIJN OP DIT MOMENT BEZIG MET DE LAATSTE DETAILS. HOU DE SITE IN DE GATEN, DE AANMELDING OPENT BINNENKORT!

Selecteer een optie
Welke dag wil je komen?